• DEVGA Yapı

    DEVGA Yapı inşaat proje çalışmalarını, DEVGA Grup şirket ilkelerini esas alarak maksimum kalite ve maksimum hizmet esaslarına göre inşa eder

    Göster
  • İstasyon Projelendirme

    DEVGA Grup bünyesinde yer alan DEVGA Yapı, "Akaryakıt ve LPG İstasyonları" için yapılan değerleme işlemlerinde maksimum hizmet vermektedir

    Göster



 

HAKKIMIZDA


 

Uzunca yıllar inşaat ve emlak sektöründe faaliyet gösterdikten sonra sektörde öncü olan bir kuruluşun; uluslar arası zincir bir firmanın franchiselığını alarak, profesyonelce emlak sektörüne giriş yapan Müslüm DEVECİ, yaklaşık 5 yıl kadar önce bu sektörde hem eğitim alanında hem de gayrimenkul projelendirme alanında ve alım-satım, kiralama faaliyetlerinde yer aldı. Ancak 1980 yılından beri inşaat ve gayrimenkul sektörü içerisinde faaliyet göstermekte olan Müslüm DEVECİ gayrimenkul sektöründeki eksiklikleri (Eğitim ve Pratik Uygulama) gidermek ve sektöre hizmet vermek amacıyla 2011 yılı sonlarında 5580 sayılı özel öğretim kurumları kanunu çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Dega Emlak Kursu’nu faaliyete geçirdi.

Gayrimenkul sektöründe faaliyetlerine devam etmek ve Uluslararası bir marka oluşturmayı hedefleyen Müslüm DEVECİ, bu amaçla RESEARCH TÜRKİYE' yi kurdu. Kısa sürede tüm Türkiye ve daha sonra yurtdışına açılmayı hedefleyen RESEARCH TÜRKİYE, franchise anlaşma sistemi ile kısa sürede hedeflerine ulaşmayı planlıyor.

“DEVGA GRUP”, “DEGA Emlak Kursu” ve “RESEARCH TÜRKİYE” haricinde inşaat, gayrimenkul, eğitim sektörlerinde faaliyet, girişim ve yatırımlarını sürdürmeye devam etmektedir.



 

Bizi Takip Edin: