• DEVGA Yapı

    DEVGA Yapı inşaat proje çalışmalarını, DEVGA Grup şirket ilkelerini esas alarak maksimum kalite ve maksimum hizmet esaslarına göre inşa eder

    Göster
  • İstasyon Projelendirme

    DEVGA Grup bünyesinde yer alan DEVGA Yapı, "Akaryakıt ve LPG İstasyonları" için yapılan değerleme işlemlerinde maksimum hizmet vermektedir

    Göster



 

EĞİTİM

Dega Emlak Kursu,etik kurallara bağlı, mesleki bilgiye hakim, hukuksal, ekonomik ve sosyal sistemin içerisinde nasıl hizmet vereceğini bilen gayrimenkul danışmanları yetiştirmek amacı ile İstanbul – Fatih’de kurulmuştur. 2012 yılından beri faaliyette olan kursumuzda; Emlak Danışmanlığı, Mortgage Brokerlığı, Spk Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisans Sınavlarına Hazırlık, Spk Konut Değerleme Uzmanlığı Lisans Sınavlarına Hazırlık ve Kurumsal Firmalara Özel eğitimleri vermektedir.


 

Türkiye'de Meb Onaylı İlk ve Tek Emlak Kursu


 

Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Türkiye'de “İlk ve Tek” yetkili (Uzaktan) Emlak Danışmanlığı Eğitimi Veren DEGA EMLAK KURSU tüm yurtta kontenjanını artıtırarak “Avrupa Birliği Standarları” nda uluslar arası geçerliliği olan sertifikalı eğitmenler ile kaliteli eğitim sunmaktadır. Öğrenciler online eğitim sayesinde öğreten ile karşılıklı olarak metin ve grafik iletişimini rahatlıkla paylaşabilirler. Alınan online eğitimin sonrasında bir defaya mahsus “Milli Eğitim Bakanlığı” ile ortak düzenlenen sertifika sınavına katılmak amacı ile öğrencilerin İstanbul'da bulunan merkezimize gelmeleri gerekmektedir.


 

Meb Onaylı Yüz Yüze Eğitim


 

Eğitimlerimiz %60 teorik ve %40 pratik olmak üzere 90 saatlik ders içermektedir. Toplamda 3 haftalık eğitim; alanında profesyonel, uluslar arası eğitimli uzman kadromuz tarafından, (Avrupa Birliği standartlarına uygun, uluslararası geçerliliği olan sertifikalı eğitmenlerimizle) teoriği pratikle pekiştiren sonuç odaklı eğitim programımızla sizlere hizmet vermekteyiz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından atanan gözetmenler eşliğinde yapılacak sınavda kursiyerler 100 üzerinden en az 45 puan alması halinde başarılı sayılır ve hazırlanan sertifikalar Milli Eğitim Müdürlüğünce onaylandıktan sonra kursiyerlere teslim edilir.


 

Kursumuz 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanununa uygun olarak kurum açma iznini almış olup, aynı kanunun 3. maddesi uyarınca ders programı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylıdır. Kurs bitimi sonunda geçer puan alan kursiyerlerimiz, aldıkları Gayrimenkul Danışmanlığı Lisans belgeleriyle birlikte kendi gayrimenkul danışmanlığı ( Emlakçılık ) ofislerini açabilirler.



 

Bizi Takip Edin: